Salı, Ekim 22, 2024
Knight Pvp Rehber

Knight Pvp Nasıl Oynanır?

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere çok sorulan knight online pvp server nasıl oynanır? oyunda ne yapmalıyız? vb. konularına değineceğim.

Knight online pvp serverleri oynamak göründüğü kadar zor değildir. çünkü pvp serverlerin mantığı pvp olması koşulu ile daha kolaydır. tabi zor olan türleride vardır. örnek verecek olursak; Myko, Homeko kolay olarak ise; PK Server, Ardream Server, Mage – Okçu Server

Oyunu oynamak istediğiniz knight pvp sitesinden kayıt olup, oyunu indirdikten sonra launcher.exe den oyunu açıyorsunuz. bazı knight (ko) pvp serverlerinde kayıtlar oyuna girerken yazdığınız id ve password olarak oto kayıt edilebiliyor. knight online oyununa genelde kısaltma olarak ”ko” denilir. oyunu başlatalım.

id pass yazdıktan hemen sonra bize 2 seçenek sunacaktır. bunlar 1- Human 2- Karus tüm serverlerda bu 2 ırk vardır. karakter olarak ise 4 veya 5 karakter mevcuttur. bunlar; 1- Warrior 2- Rogue 3- Mage 4- Priest 5- Kurian’dır. 5. karakter kurian yeni çıkmıştır. bir çok pvp’de eski tarz olduğu için kurian karakteri yer almayabilir.

ben burada başalngıç için sizlere önerim karus veya human ırkı farketmez istediğinizi seçin. karakter olarak ilk etapta rogue seçebilirsiniz. rogue seçtikten sonra 10 statü puanı verecektir. bunun hepsini dex’e verin unutmayın rogue statüleri hp:94 gerisi dex:255 eğer dex 255 olduktan sonra statü puanı kalıyor ise kalanı hp’ye verebilirsiniz. nickinizi yazıp start deyip oyuna başlıyoruz.

evet doğduğunuz yere town denmektedir. bu town’a gitmek için ”h” tuşuna basıp town diyebilirsiniz. veya sağ en alt köşede bulunan ev gibi işaret town gibi yazı o butonla town atabilirsiniz. örnek gittiniz ilerlediniz arkadaşınız size ”towna gel” dediğinde gidip aynı yerde buluşabilirsiniz. tabi aynı server ve kanalda olmanız şarttır.

oyunda ”k” tuşu ile skill bölümünü, ”u” tuşu ile de statü bölümünü açabilirsiniz. rogue olduğumuz için yukarıda statüleri belirttim. Rogue karakterinin 2 yeteneği vardır. birisi Assasian (Bıçakcı), ikincisi Archery (Okçu) bunlardan sadece 1 ini seçebilirsiniz. örnek assasian seçtiğinizde gelen skill puanlarını hep assasiana vericeksiniz eğer siz gidip assasiana point verip hemde okçu archery’e verirseniz olmaz skill sıfırlamanız gerekir. konuyu uzatmadan söyleyelim assasiana verdik belirli bir levelden sonra assasiana verirken level atladığınızda 2 puan, 2 puan şeklinde vericek assasian diyelim tıkladınız vermiyor daha bu sefer ”k” tuşunda explore’yede vericeksiniz. misal assasian 21 point diyelim 2 point kullanma hakkımız kaldı. verdik assasian 22 oldu tıkladık daha vermiyor kalanı explore’ye vericeksiniz. ekranın sol tarafında 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 skill barı vardır. k tuşundaki skilleri basic skiller tüm skiller olmak dahil oraya sürükleyebilirsiniz.

10 level olduğunuzda town atıp merdivenlerden en yukarıdaki npc’ye gidip skilleri açtırabilirsiniz. 3k para olmak zorunda sıfırlama işlemlerinide oradan yapabilirsiniz.

Magic anvil nedir?

Magic Anvil itemlere bus kağıdı ile + basabilme yeridir. Sarı yanarsa geçti, Kırmızı yanarsa yandı. kırmızı yandığında item yok olur.

bu yazımızda knight online pvp nasıl oynanır bahsetmiş olduk. en azından bu bilgilerle oyunda bir anlam kazandırmış olduk sizlere şimdiden diğer yazılarımızı bekleyiniz. iyi oyunlar !