Salı, Ekim 22, 2024
Silkroad Pvp Serverler

Dune Online (Tibet) 100 Cap Only CH Yeni sunucu 26 Temmuz’da sizlerle buluşuyor!

Herkese Dune Online’dan merhaba.

Dune Online(Rome) yönetimi olarak sizlere özlenmiş olan Silkroad Online Pvp deneyimini tekrardan yaşatmak istiyoruz.

Son zamanlarda açılan bir çok Silkroad Online private serverlarının 1 haftayı bile doldurmadan kapandığını ve oyuncuların mağdur olduğunu görüyoruz.

Bu nedenle sizlere uzun soluklu bir oyun hizmeti vermek adına projemizi geliştirdik umarım keyifli vakit geçirir ve eğlenerek zaman geçirirsiniz..

Dune Online’da Sizlere uzun soluklu bir oyun sözü veriyoruz. Hesaplarınızı gönül rahatlığı ile geliştirebilir ve oyunun zevkini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Silkroad Online Pvp farklı bir boyut kazandıracak olan oyunumuzun tanıtımına geçebiliriz.

Bir çok serverda oyun içerisinde donate kasmak yasaktır, Yönetim kararı ile aldığımız karara göre Dune Online’da donate kasmak serbesttir.

Silkroad Online Pvp ipek yolu ticareti ile temelinde para kazanmak olan bir oyun olup, oyuncuların para kazanmasının yasaklanması anormal bir durumdur.

Oyun içerisinde Karakter Gold item ve Silk satışları serbesttir.! ( Silk Satışlarınız için Alt limitleri discord adresinden takip ediniz.)

Ek olarak Oyun içi güvenilir ARACI ekibimiz ile yapacağınız alışverişlerde Aracılık hizmeti verilecek ve dolandırılma olaylarının önüne geçilecektir.

Website: https://www.dunesilkroad.com/